• Živinice, Gornje Dubrave b.b., BiH
 • +387 35 302 400
 • Bosanski
 • English
  booked.net

  Otvorenje Centra za Obuku Stručnog Osoblja JP "Međunarodni Aerodrom Tuzla" d.o.o.

  Međunarodni aerodrom Tuzla > Aktuelnosti i novosti > Otvorenje Centra za Obuku Stručnog Osoblja JP “Međunarodni Aerodrom Tuzla” d.o.o.
  Share

  JP “Međunarodni Aerodrom Tuzla” d.o.o. objavljuje početak rada Centra za Obuku Stručnog Osoblja 

  Dana 26.05.2017. godine u prostorijama Centra za Obuku Stručnog Osoblja JP “Međunarodni Aerodrom Tuzla” d.o.o. održano je prvo zvanično predavanje na temu “SVIJEST O SIGURNOSTI ZRAČNE PLOVIDBE – SAFETY AWARENESS”.

  Prvom predavanju prisustvovali su kadrovi različitih profila koji će u budućnosti, a nakon sticanja odgovarajućih ovlaštenja i odobrenja, obavljati poslove od značaja za sigurnost zračne plovidbe na JP “Međunarodni Aerodrom Tuzla” d.o.o.

  Svojim prisustvom prvo predavanje su uveličale Selma Labendž, Izvršna direktorica za saobraćaj i tehniku i Edina Šišić, Rukovodilac sektora saobraćaja i usluga u zračnom prometu JP “Međunarodni Aerodrom Tuzla” d.o.o.

  Prvo predavanje je održala Mirnesa Selimović, koordinatorica SMS – a na JP “Međunarodni Aerodrom Tuzla” d.o.o.

  Javni poziv za predstavljanje vaše firme u atraktivnom dijelu našeg putničkog terminala (odlazeći gate)Wizz-Air proslavlja novi rekord u Tuzli Milion prevezenih putnika u BiH u toku četiri godine vršenja operacija

  Related posts

  Facebook like & share
  hello.